برگزاری کلاس آموزشی با محوریت تغذیه و پیشگیری از بیماریهای ویروسی
کلاس آموزشی با دو موضوع «نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کرونا» و «آنچه درباره بیماری آنفلوانزا باید بدانیم» در بیمارستان آیت الله طالقانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کلاس آموزشی در مورد بیماری آنفلوانزا و نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کرونا در سالن همایش مرکز تحقیقات گوارش برگزار گردید در ابتدای جلسه خانم دکتر زهرا ابطحیان متخصص عفونی و فلوشیپ نقص ایمنی در مورد آنفلوانزاکه یک بیماری شایع ویروسی است و معمولا از پاییز تا اوایل بهار رخ می دهد.
دکتر ابطحیان توضیحاتی در مورد شدت این بیماری که درمیان افراد مختلف متفاوت و غالبا رایج ترین علائم این بیماری عبارتند از :
تب ناگهانی افزایش درجه حرارت بدن بین ۳۷/۸ تا ۴۰ درجه سانتی گراد است.
سرفه خشک و مداوم
دردهای عضلانی
سردرد
خستگی
گلودرد
مشکلات گوارشی
این بیماری ویروسی به شیوه های مختلف گسترش پیدا می کند واز طریق قطرات تنفسی فرد مبتلا به آنفلوانزا در حین عطسه و سرفه و صحبت کردن ، یا طریق دست زدن به سطوح و اشیا آلوده به ترشحات تنفسی بیمار مبتلا و لمس دهان ، چشم و بینی بوسیله دست آلوده شده
راه های پیشگیری از آنفلوانزا:
دریافت واکسن آنفلوانزا
شستشوی دست ها
پوشاندن دهان و بینی با دستمال کاغذی در هنگام عطسه یا سرفه
پوشیدن ماسک درصورت ابتلا
خودداری از دست دادن و روبوسی با دیگران در هنگام ابتلا به آنفلوانزا
خودداری از حضور در اماکن عمومی در هنگام ابتلا به آنفلوانزا
همچنین در بخش دوم این کلاس خانم ساغر مجرد کارشناس ارشد تغذیه در خصوص اهمیت تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کرونا صحبت شد و توصیه به افزایش مصرف میوه و سبزی، افزایش مصرف چربی سالم مانند روغن زیتون، روغن کنجد، امگا۳، پرهیز از مصرف غذاهای فراوری شده و آرد سفید گردید. در ادامه اصلاح کمبود ریزمغذی ها، مصرف پروتئین بیشتر، مصرف وعده های غذایی بیشتر در حجم کم و افزایش تدریجی فعالیت بدنی به منظور بازتوانی و بهبود عملکرد عضلانی مورد بررسی قرار گرفت.
هدف از برگزاری این دوره آموزشی، افزایش آگاهی عمومی و ترویج رفتارهای بهداشتی و تغذیهای صحیح در جامعه عنوان شد.
نظر