کتابخانه

                                                                                                                        

تاریخچه: کتابخانه از سال 1358 تاسیس گردیده و 34 سال سابقه دارد.

 اهداف : ارتقاء سطح علمی مراجعین و مکانیزه کردن کتابخانه با استفاده از نرم افزار جامع کتابداری مثل پارس آذرخش جهت ورود اطلاعات و بازیابی آنها استفاده از منابع پزشکی up to date ، استفاده از منابع audio visual

 جامعه مخاطبان: استازر، انترن، رزیدنت ، اتند، پرسنل (پرستار، بهیار و پرسنل بیمارستان) دانشجویان سایر رشته ها مثل شنوایی شناسی، گفتار درمانی، دانشجویان ارشد پرستاری، دانشجویان کتابداری (در کل محدودیتی در زمینه پذیرش مراجعین وجود ندارد.)

 معرفی مجموعه: کتابخانه دارای 1700 جلد کتاب لاتین در 1240 عنوان و 850جلد کتاب فارسی در 670 عنوان است، 320 جلد پایان نامه در این واحد موجود می باشد که فهرست نویسی شده و قابل بازیابی است. تعداد 72عنوان مجله لاتین و فارسی در این مرکز موجود می باشد. تعداد 280 عدد CD ژورنالها از سال 2003 تا کنون و همچنین CD مربوط به کتابها موجود می باشد.

 انواع خدماتی که در کتابخانه ارائه می شود: کتابخانه این مرکز از7 صبح الی 19 فعال می باشد. پاسخگویی به مراجعین،  امانت کتاب، مصاحبه مرجع جهت دسترسی مراجعه کننده به منبع مورد نیاز از جمله کارهای کتابخانه است. واحد سایت این مرکز با 30 عدد کامپیوتر بصورت آن لاین فعال است که سرچ مقالات، اسکن، رایت CD ، تهیه اسلایدهای آموزشی برای اتندینگ، کمک مراجعین در رفع مشکلات کامپیوتری آنها. CD های موجود در کتابخانه قابل دسترسی برای کاربران است و آنها می توانند هم در داخل سایت از آنها استفاده نموده و پرینت مقالات را انجام دهند و هم از آنها رایت کنند. سفارش کتاب و ژورنال که با همکاری روسای بخشها انجام می گیرد به این ترتیب که منابع مورد نیاز هر بخش و کتابهای text و reference با نظر رئیس بخش سفارش داده می شود. خرید از نمایشگاه در دو نوبت در سال انجام می گیرد.

ساعت کار کتابخانه:

ساعت کار سالن مطالعه از ساعت 7:00 صبح الی 11 شب و ساعت کار سالن مخزن وسایت از ساعت 8 صبح الی 18 بعد از ظهر می باشد.

 سالن مطالعه

  شرایط استفاده از سالن مطالعه:

1-حفظ نظم و رعایت سکوت در داخل سالن مطالعه و محیط مجتمع آموزشی (به‌ویژه لابی مقابل سالن) الزامی است.

2- قرار دادن کارت استفاده از سالن مطالعه، در بالا و سمت راست میز مطالعه، در هنگام استفاده از سالن الزامی است.

 3-وسایل رها شده بر روی میزهای مطالعه جمع آوری می‌شوند و کتابخانه هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال حفاظت از وسایل باقی مانده در سالن ندارد.

4-استفاده‌کنندگان محترم باید در هنگام ترک سالن، کلیه وسایل شخصی خود را خارج کرده و از باقی گذاردن آنها روی میز مطالعه جداً خودداری نمایند.

5- اولویت استفاده از سالن مطالعه به ترتیب مربوط به اعضاء هیأت علمی، دستیاران فوق‌تخصصی و تخصصی، اینترن‌ها، دانشجویان، و سایر مهمانان دارای مجوز می‌باشد. در صورت کافی نبودن ظرفیت سالن رعایت اولویت‌های مذکور لازم است.

6-خوردن و آشامیدن در داخل سالن مطالعه اکیداً ممنوع است.

 واحد سمعی و بصری

 

   اهم فعالیتهای واحد سمعی و بصری:

 

·         برگزاری سمینارها – کنفرانسهای داخلی و خارجی و هماهنگی لازم بین اساتید و شرکت کنندگان در سمینارها از لحاظ صوتی و تصویری .

·         برگزاری کلاسهای مختلف پزشکی ، پرستاری ، پیراپزشکی وغیره و راه اندازی سیستم با توجه به نیاز کلاس مربوطه .

·         برگزاری کارگاه های مختلف اموزشی و استقرار ادوات مربوطه و مورد نیاز .

·         تهیه فیلم های آموزشی که شامل تهیه فیلم از اعمال جراحی مختلف و ارائه آنها جهت آشنائی و آگاهی دانشجویان.

·         تهیه فیلم های خبری که شامل فیلم برداری از جلسات ، کنفرانس ها ، کنگره ها و کلاسهای آموزشی ویا مراسم خاص در طول سال

·         تهیه فیلم از مراحل مختلف ساخت و ساز ویا جهت آموزش دستگاههای جدید الورود به سیستم که نیازمند آموزش پرسنل واحد مربوط می باشد

·         تهیه عکس و اسلاید از بیماران متناسب با درخواست پزشکان معالج و تشکیل فایلهای مشخص پزشکی جهت تکمیل فایلهای تصویری

·         تهیه کپی از کلیشه های مختلف رادیولوژی ، MRI و غیره بصورت فایلهای دیجیتالی

      تحویل برگه های کلاسهای آموزشی دستیاران در ابتدای هر کلاس و باز پس گرفتن برگه ها در پایان کلاس

فایل‌ها

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب